Stent pentru tratamentul impotenței

Fiind o manifestare a aterosclerozei, viagra disfunc?ia erectil? poate fi tratat? ?i prin abordarea vaselor care asigur? fluxul de sânge c?tre penis.

În mod normal, erecția se produce prin creșterea afluxului de sânge în penis, iar atunci când arterele care îl irigă sunt înfundate, afluxul de sânge este scăzut și insuficient pentru a produce și menține erecția.

Stentarea vaselor pelvine (artere rușinoase interne) care asigură vascularizația penisului cu un stent farmacologic activ (DES) a produs o îmbunătățire semnificativă a funcției sexuale, în studiul medizin-de.com. Studiul a inclus bărbați la care tratamentul cu inhibitori de fosfodiesterază (sildenafil, vardenafil, tadalafil) eșuase (ca o paranteză, mulți pacienți cu disfuncției erectilă sunt cardiaci și au oricum contraindicație pentru aceste medicamente).  După angioplastia cu stent, bărbații au primit dublă terapie antiplachetară. Ameliorarea disfuncției erectile a fost obiectivată prin măsurători ecografice, creșterea numărului de contacte sexuale cu succes, a scorului IIEF-6 (International Index of Erectile Function). Studiul IMPASSE este un trial angiografic care evaluează variantele anatomice ale vascularizației pelviene – una dintre limitele tehnice pe care studiul ZEN le-a avut.

Referințe: ZEN results raise early hopes for DES in erectile dysfunction, TheHeart, foto: livejournal.com

Comments  

# Dragomir 2015-09-29 14:50
Foarte bine in astfel de cazuri intra telina si vinul rosu.
Reply | Reply with quote | Quote
# Riki 2014-10-29 11:28
Eu am usoare probleme cu erectia si in perioada asta pentru a ameliora treaba fac cura cu produsul Vigrax. Sper sa ma ajute si eu sa reusesc sa imi imbunatatesc performantele sexuale!
Reply | Reply with quote | Quote
# Dan 2017-03-17 13:36
Si extractele din plante ajuta la imbunatatirea potentei.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh