Târg online de joburi medicale

Compania Medicov a lansat pe 26 noiembrie primul targ virtual de cariere medicale. Dupa inchierea celei de a saptea editii a evenimentului Cariere in Alb, search illness care s-a desfasurat in peste 10 tari europene, evenimentul s-a mutat online.

Intre 26 noiembrie si 16 decembrie, candidatii din domeniul medical au posibilitatea sa aplice la peste 3 000 de locuri de munca, din confortul propriei lor case.

Evenimentul gazduieste numeroase companii de recrutare medicala, pregatiti sa vina in intampinarea candidatilor interesati cu oportunitati de angajare, cursuri de limba straina si informatii despre cariera lor medicala. Posturile disponibile sunt din Europa si nu numai, orice candidat putand aplica la acestea, indiferent de unde se afla. Candidatii se pot inregistra online, gratuit, pe http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs/INTERNATIONAL-ONLINE-ONLINE-26-11-2012

„Unul din motivele pentru care am ales sa facem targul Cariere in Alb si online este feedback-ul pe care l-am primit de la numerosi vizitatori care nu au putut ajunge la targurile noastre, fie din cauza distantei, sau a programului foarte incarcat de lucru. Targul virtual de cariere medicale, Cariere in Alb, le permite atat vizitatorilor, cat si angajatorilor, sa intre in chat-uri live, sa isi impartaseasca experienta cu alti vizitatori in cadrul Networking Lounge, sa isi organizeze cu mai mare usurinta agenda si sa programeze interviuri online, si toate acestea intr-un mediu confortabil. De asemenea, inregistrarea mai rapida si accesibiliatea foarte mare, nelimitata de orar, sau locatie, prezinta avantaje considerabile.” afirma Dr. Bogdan Covaliu, manager al evenimentului.

Evenimentul este dedicat doctorilor, farmacistilor, dentistilor, studentilor si absolventilor de facultati din domeniu medical, asistentelor si cadrelor medicale auxiliare.

Candidatii au posibilitatea de a purta conversatii despre cariera lor medicala, cu feedback imediat la intrebarile lor si au posibilitatea de a-si plasa CV-ul pentru mai multe job-uri, in acelasi timp.

Cu o experienta de peste 50 de targuri international, Cariere in Alb este un eveniment de cariere medicale dedicate atat angajatorilor medicali, cat si celor care lucreaza in orice domeniu medical.

Targul se plaseaza in topul pietei, prin faptul ca adduce companii de recrutare de incredere, cu joburi in spitale si clinici privata de inalta clasa, oferind astfel posibilitatea dezvoltarii unei cariere de success in domeniul sanatatii.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vizitati http://www.careersinwhite.com pentru a va inregistra la eveniment si pentru a accesa link-urile catre profilele companiilor participante la editia virtuala a targului de cariere medicale, Cariere in Alb.

Date de contact: Catalina Poiana– PR Specialist, Ph: +4 0743 84 00 15, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Add comment


Security code
Refresh