Progrese în Uro-Oncologie II

În perioada 28-30 aprilie 2011 Universitatea de Medicin? ?i Farmacie din Cluj- Napoca este gazda celui de-al XI-lea Curs ?i Workshop Interna?ional de Laparoscopie Urologic? Avansat? ce se desf??oar? sub înaltul patronaj al Societ??ii Europene de Uro-Tehnologie (ESUT) din cadrul Asocia?iei Europene de Urologie (EAU).

Președintele de onoare al acestui curs este profesorul Jens Rassweiler, președintele ESUT.

Noi, urologii clujeni, ne simțim deosebit de onorați de această inițiativă a EAU și dorim să împărtășim bucuria și experiența în  progresele uro-tehnologice din ultimii ani alături de toți membrii Asociației Române de Urologie, prin organizarea Simpozionului “Progrese în Uro-Oncologie II”.

Tematica dezbaterilor, calitatea expunerilor și demonstrațiile de live surgery pe care ni le propunem în programul simpozionului, alături de farmecul primăverii clujene și experiența  comună a primului simpozion pe această temă (decembrie 2009), sperăm să resuscite interesul de a fi alături de noi și de distinșii noștri invitați.”

Invitați

  • Ottavio de Cobelli, Italia
  • Radu Coța, Germania
  • Deliu Victor Matei, Italia
  • Cosmin Onea, Franța
  • Jens Rassweiler, Germania

Pentru mai multe detalii legate de eveniment va rugam sa ne vizitati la adresa www.roboticurologycluj.ro sau sa ne contactati la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Add comment


Security code
Refresh