Locuri de muncă pentru medicii și asistentele din București și Brașov

(România), no rx Mai 2013: Peste 5 000 de posturi disponibile în Europa vor fi ofertate personalului medical din Bucure?ti ?i Bra?ov, în cadrul târgului de joburi Cariere în Alb. Cei în căutarea unui loc de muncă în sănătate sunt așteptați pe 18 și 19 mai, în București și pe 20 mai în Brașov, pentru a discuta cu peste 30 de companii recrutoare.

Medici, asistenți medicali, dentiști și alte categorii de cadre medicale vor putea aplica la firme de recrutare international precum Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Medici fără Frontiere (Médecins Sans Frontières), CEP Group, EGV Recruiting, DOXX, PNP Conseil, Mediclin, OC Prod, Eumedicis. Medimonde France și Medlife.

Târgul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuită. Cadrele medicale care vizitează târgul sunt sfătuite să își aducă un CV actual și o listă de întrebări pentru angajatori. Înregistrarea poate fi făcută în avans, pe site-ul oficial al evenimentului.

Cariere în Alb este o platformă online și offline destinată întâlnirii candidaților medicali cu un număr mare de angajatori internaționali. La această ediție târgul aduce oferte din țări precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elveția, Ungaria, Orientul Mijlociu. Oportunitățile salariale pornesc de la 2 500 de euro și includ cursuri și traininguri de limbi străine, ghidare în carieră și programe de adaptare a familiei.

Cadrele medicale sunt invitate să participe la eveniment vineri, 18 mai și sâmbătă, 19 mai, la UMF ”Carol Davila” din București și luni, 20 mai, la Hotel Aro Palace din Brașov.

În cadrul evenimentului va avea loc și o sesiune de training-uri pentru studenți și tineri candidați, în colaborare cu BestJobs. În doar o oră și jumătate, cei prezenți în sală vor afla totul despre CV, scrisoare de intenție, job-urile disponibile în domeniul lor, dar și vor învăța și cum să realizeze profilul personal în carieră și cum să își seteze un obiectiv profesional.

Parteneri media ai evenimentului: BestJobs, Pagina Medicală, Pagina Farmaciștilor, Contraboli, Medicalis, Med News, My Med, BestResources, Hofmed, Medical Manager, Calendar Evenimente, Versa Media Puls, Medipedia, Părinți Clujeni, Părinți din România, Ziarul MF, Pharma Business, Medipedia.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului www.careersinwhite.com

Sursa: Medicov LTD, organizator Cariere în Alb Internațional.

Contact: Cătălina Poiană, PR Manager, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.www.careersinwhite.com

Add comment


Security code
Refresh