IASGO 2012

Chirurgie hepato-bilio-pancreatica si Chirurgie oncologica digestiva reprezinta temele de actualitate care vor fi abordate anul acesta la cel de al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO - Sectiunea Romana, case organizat in perioada 25 - 28 aprilie 2012, in incinta Institutului National de Statistica.

Centrul de greutate al evenimentului de anul acesta vizeaza focalizarea asupra patologiei hepato-bilio-pancreatice, intrucat, incepand cu acest an intra in vigoare noua curricula de studii complementare in Chirurgia Hepato-bilio-pancreatica, superpozabila cu cea a UEMS (Union Européenne des Médecins Spécialistes). In plus, cu ocazia acestei intalniri stiintifice va fi organizat si un curs postuniversitar avand ca subiect: “Tehnici chirurgicale utilizate in rezectia hepatica”. 

Manifestarea, devenita traditionala, este indisolubil legata de oportunitatea unui schimb de experienta privind modalitatile de diagnostic si tratament utilizate, ceea ce va permite ameliorarea rezultatelor obtinute in managementul pacientilor. 

De asemenea, prezenta la Simpozion a unor personalitati de prim rang in domeniile chirurgiei, oncologiei si gastroenterologiei, din tara si din strainatate, reprezinta expresia cea mai pregnanta a unei manifestari de inalt nivel stiintific care, indubitabil, va inlesni elaborarea strategiilor viitoare in aceste domenii.

Expozitia medicala specializata ce se va desfasura in paralel cu lucrarile Simpozionului va oferi posibilitatea unui dialog direct cu reprezentantii acestora, precum si un bun prilej de informare asupra noilor produse din domeniu existente in piata.

Va invitam sa vizitati website-ul oficial al Simpozionului www.iasgosimpozion.ro

Add comment


Security code
Refresh