ExpoMedika 2012

ExpoMedika editia a II-a este un nou concept, viagra dinamic, de talie internationala, care va cuprinde:

- Conferinte stiintifice urmate de aplicatii la standurile expozantilor - realizate cu sprijinul Asociatiilor si Societatilor medicale din Romania si din strainatate;

- Speakeri de renume ce vor sustine conferinte medicale pe diverse specializari cum ar fi: Medicina de Urgenta, Medicina de Laborator, Cardiologie, Chirurgie si Neurochirurgie, Ortopedie, Diabetologie, Imagistica si Radiologie, Pediatrie, Oncologie, Ginecologie, Diagnosticare; s.a.

- Acreditari EMC gratuite;

- Expozitie in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi aparate, echipamente si servicii medicale;

- Workshop-uri de specialitate;

- Gala Umanitara cu participarea personalitatilor din lumea medicala si din cea mondena.

Prin intermediul expoMedika 2012, dorim sa cream un mediu de intalnire pentru intreg domeniul medical, care vizeaza urmatorul  Target de Vizitatori:

- REPREZENTANTI AI INSTITUTIILOR DE STAT: Functionari de nivel superior si profesionisti cheie ai Ministerului Sanatatii / Diferite autoritati de sanatate din sectorul guvernamental / Sefi de departamente si Asociatii guvernamentale de sanatate / Primarii / Consilii Judetene;

- MANAGEMENTUL SPITALELOR SI CLINICILOR MEDICALE: Managerii si Directorii de spitale / Clinici Private / Centre de Sanatate / Factori de decizie si responsabili cu achizitiile din spitale si clinici / Centre Speciale / Manageri ai Asociatiilor si Societatilor medicale / Lideri de Sindicat / Reprezentanti ai ONG-urilor de profil;

- CADRE MEDICALE: Medici de specialitate / Medici primari / Medici rezidenti / Asistenti Medicali;

- ALTE CATEGORII DE PUBLIC AVIZAT: Profesori universitari / Studenti la facultatile de medicina.

Prima editie a expoMedika, desfasurata in perioada 2-4 Iunie 2011,  s-a bucurat de implicarea Consiliului National Roman de Resuscitare (CNRR), Colegiului Medicilor Bucuresti (CMB) si a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania(OAMGMAMR), filiala Bucuresti, conferintele fiind acreditate cu puncte EMC gratuite, in toate cele trei zile ale evenimentului.

In cadrul primei editii Expomedika au avut loc demonstratii privind tehnici de resuscitare si prim ajutor pentru populatie, precum si lansare de carte.

In cadrul expozitiei au fost prezentate, in premiera pentru Romania, aparate medicale de ultima generatie pentru identificarea cancerului la san, a diverselor disfunctionalitati cardiovasculare sau de tratare a afectiunilor respiratorii.

Au fost prezente 40 de companii si peste 1800 de vizitatori din domeniul medical.

Accesul vizitatorilor la evenimentele din cadrul Expomedika este gratuit: accesul la Conferinte si acordare EMC gratuite. Intrarea se face pe baza de carte de vizita sau invitatie.

Update

expoMedika in parteneriat cu SOCIETATEA de RADIOLOGIE si IMAGISTICA MEDICALA din ROMANIA anunta:

CONFERINTA DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA MEDICALA

6 IUNIE 2012

In perioada 5 – 8 iunie 2012 se va desfasura cea de-a II-a editie a evenimentului medical specializat expoMedika, ce se adreseaza companiilor producatoare, importatoare sau distribuitoare de aparatura, tehnologii si servicii medicale, cadrelor medicale,  reprezentantilor din departamentele de achizitii si pacientilor.

In data de 6 iunie 2012, interval orar 10.00 – 18.00, Societatea de Radiologie si Imagistica din Romania va sustine prezentari stiintifice creditate cu puncte EMC, gratuit pentru cadrele specializate.

Manifestarile stiintifice sunt promovate la nivel national si se adreseaza tuturor celor care se regasesc in aceasta specializare: Medici radiologi, Tehnicieni radiologi, Asistenti radiologi, Medici cu specializare Medicina Generala.

Conferintele organizate in cadrul expoMedika 2012 sunt completate de parte expozitionala unde vor fi prezentate cele mai noi echipamente, dispozitive si servicii medicale.

Detalii pe expomedika.ro.

Add comment


Security code
Refresh