Conferinta Internationala Excellence in Child Mental Health 2011 (Sanatatea mentala a copilului)

Conferinta internationala , look ,Excellence in Child Mental Health" 2011 (Sanatatea mentala a copilului) va avea loc intre 30 noiembrie - 3 decembrie 2011, la Istanbul, Turcia.

Cateva date importante despre congres:

  • Excellence in Paediatrics a fost lansat in 2009, la Florenta, si a continuat in 2010 la Londra, aducand la un loc aproximativ 1000 de specialist I din 73 de tari. Editia din 2011 se anunta a avea aproximativ 1500 de participanti din intreaga lume.
  • Centre internationale de excelenta, precum Harvard Medical School, Boston Children’s Hospital, University of Vienna, The Royal College of Paediatrics and Child Health, Karolinksa Institute si multe altele vor fi prezente si vor impartasi din experienta lor in sesiuni stiintifice special create.
  • Tematicile congresului sunt stabilite in stransa colaborare cu Asociatia Europeana de Pediatrie (EPA/UNEPSA) si cu The Child Health Field of the Cochrane Collaboration
  • Peste 75 de vorbitori internationali au fost selectati cu atentie pentru a livra prezentari stiintifice de ultima ora
  • Lista completa de vorbitori poate fi consultata aici: http://www.excellence-in-child-mentalhealth.org/content/speakers_0
  • Incepand cu anul 2010, Excellence in Child Mental Health, congresul care se adreseaza psihiatriei pediatrice, comunitatii de pediatrie si profesionistilor din domeniul sanatatii mentale a copilului, este organizat in stransa legatura cu Excellence in Paediatrics, conferinta care va avea loc intre 30 noiembrie si 3 decembrie, tot la Istanbul. Astfel, participantii vor beneficia de cateva sesiuni commune.
  • Congresul este in curs de a obtine acreditarea din partea European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME)

In ceea ce priveste inregistrarea la acest congres, puteti afla mai multe informatiii de aici:

http://www.excellence-in-child-mentalhealth.org/content/registrations

Programul conferintei poate fi consultat aici:

http://www.excellence-in-child-mentalhealth.org/content/introduction-scientific-programme

Pentru mai multe informatii puteti contacta si reprezentantul in Romania al companiei organizatoare:

Laura Banica

Conference Communications/ Romania Region

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel: 0749.057.566

www.candc-group.com

Add comment


Security code
Refresh